Postupak 

   Saznajte više o procesu u 5 jednostavnih koraka   

Pohrana matičnih ćelija iz mliječnih zuba je vrlo jednostavan proces, a uzimajući u obzir smjernice možete sami spremiti mliječni zub za transport. Za bilo koje pojašnjenje i pomoć uvijek smo dostupni na telefonski broj + 387 33 200 800 i ostale kontakte.

  • Čak i prije nego što se mliječni zub počne klimati, potrebno je da nas kontaktirate i pretplatite se na usluge. Poslovni konsultant BioEDEN će Vas nazvati te ponuditi Vam sve neophodne informacije. Bit ćemo na raspolaganju da Vam odgovorimo na sva pitanja, ponudimo sve informacije vezane za plaćanje usluge, predaju dokumentacije te i samu detaljnju prezentaciju usluge.

  • U drugom koraku dobit ćete poštom "paket za čuvanje zuba", koji sadrži sve što Vam je potrebno za učinkovito i sigurno spremanje zuba i slanje uzorka u laboratoriju. Isto tako, mi ćemo Vam poslati broj telefona na koji smo na raspolaganju za sva pitanja i pomoć.

  • Treći korak se dešava kada mliječni zub Vašeg djeteta ispadne i treba biti poslan u “paketu za čuvanje zuba” na našu adresu.   Kada ste zub sigurno pohranili u paket, nazovite nas i mi ćemo organizirati prevoz do laboratorija u Engleskoj. Stručno osoblje će koristiti patentirani proces, koji rezultira vađenjem matičnih ćelija iz mliječnog zuba. U umjetnom okruženju će se povećati njihov broj na broj koji je pogodan za korištenje u medicini, nakon što se potvrdi vitalnost.

  • O napretku i uspješnosti procesa ćemo Vas informisati, a Vaš sljedeći zadatak će biti da dostavite uzorak djetetove krvi kako bi se zadovoljile potrebe seroloških testova. Uzorak se može dobiti u najbližem laboratoriju svih većih zdravstvenih centara ili na drugi odgovarajući način od kvalifikovanih zdravstvenih stručnjaka. Neophodno je da pošaljete djetetovu krv u roku od 7 dana nakon što je zub ispao.

  • Posljednji korak je  pohrana i zaštita zubnih matičnih ćelija Vašeg djeteta za buduću upotrebu. Ostat ćemo u kontaktu sa Vama, a mi Vas uvjeravam da će matične ćelije Vašeg dijeteta biti lako dostupne u slučaju da su potrebne i da ćemo pomoći u svakom koraku. Za sva dodatna pitanja i informacije, uvijek smo sretni biti Vam na raspolaganju.

Pogledajte video demonstraciju