Naše prednosti 

  Ono što nas razlikuje od ostalih tvrtki 

BioEden se znatno razlikuje od drugih banaka dentalnih matičnih ćelija, jer koristi patentiran i dokazano učinkovit postupak pohranjivanja matičnih ćelija. 

Kao znanstvenike i inovatore nas veže jedna stvar : strast za istraživanjem i ikorištavanjem potencijala odgovorne naučne znanosti.

 • Mi smo pioniri

  Vodeća kompanija u svijetu u pogledu prikupljanja i pohrane ćelija preuzetih iz dječjih mliječnih zuba i umnjaka

 • Jedinstvena Grupa BioEDEN

  Mi ćemo Vas obavijestiti ukoliko ćelije ne budu za čuvanje, ukoliko ne budu od vitalnog značaja, a mi Vas uvjeravamo da ćemo ćelije iz sljedećeg zuba tretirati besplatno, ako to bude potrebno.

 • Naš proces je patentiran i jedinstven

  Provodimo godišnje provjere i također jamčimo da našim postupkom mogu biti izolirane ćelije iz zuba,  koje na testu pokazuju postojanje mezenhimalnih matičnih ćelija

 • Dokazano uspješan postupak

  Metoda postupanja i pohranjivanja matičnih ćelija se bitno razlikuje od postupka koji koriste druge kompanije. Dok jedni pohranjuju cijeli mliječni zub, drugi puku pulpu, BioEden ide korak dalje. Mi pohranjujemo dovoljan broj živih matičnih ćelija,čime se osigurava najveći mogući potencijal za terapiju.  U prilog tome, bitno je naglasiti da se ćelije iz laboratorija BioEden kompanije se već uspješno koriste u medicini ( Dentalna hirurgija ).

 • Obećavamo Vam sljedeće:

  Korisnički servis je dostupan 24/7 kako bismo odgovorili na sva Vaša pitanja koja biste imali za nas, iscrpno ćemo  Vas informisati o svakom koraku u procesu, telefonskim ili pismenim putem, ponovit ćemo proces sa narednim zubićem bez dodatnih troškva, ukoliko iz prvog zubića ne budemo uspjeli da dobijemo vitalne ćelije, garantujemo da ćemo uskladištiti samo vitalne matične ćelije i imati ih spremne kada Vam budu zatrebale, redovno ćemo komunicirati sa svim našim članovima, kako bismo Vas informisali o bilo kakvim novostima i napretcima u razvoju, nikada nećemo prestati da istražujemo mogućnosti nauke

Izjave eksperta